CAFESLASTICARNA

"Ugodan ambijent i vrhunsko osoblje pružit će Vam najfiniji doživljaj ispijanja Vaše prve jutarnje kave. Kontinuirano ulaganje u kvalitetu naših slastica, korištenje samo najkvalitetnijih domaćih sirovina uz najviše standarde proizvodnje prepoznali su i brojni kupci."

CAFFE BAR LOTOS 

Caffe bar nalazi se u samom prizemlju našega objekta. Ugodan ambijent i vrhunsko osoblje pružit će Vam najfiniji doživljaj ispijanja Vaše prve jutarnje kave. Osim fine kave u ponudi imamo različita alkoholna i bezalkoholna pića kao i domaće likere i rakije. U hladne zimske dane najbolje će Vas zagrijati topla čokolada i kuhano vino dok će Vam ljeti naša prekrasna terasa pružiti jedinstveni pogled na Korzo i divnu rijeku Savu sa svim njenim ljepotama. 

 

SLASTIČARNICA LOTOS

 U našoj slastičarnici nudimo domaće torte i kolače pripremljene na temelju domaće recepture. Spoj tradicionalnih receptura sa zdravim novitetima. Naši sladoledi pripremljeni su na prirodnoj bazi i aromi pružajući Vašem nepcu raznovrsne okuse. Neki od naših specijaliteta su razni kupovi poput banana split i voćnoga kupa.

REZERVIRAJTE STOL!

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Za naše goste pripremili smo i  frozen jogurt. S frozen jogurtom vaše nepce uživat će u slatkastom jogurtu, unoseći potrebne hranjive sastojke bez dodatnih masnoća, aditiva ili bojila.

Frozen jogurt sastoji se od baze (grčki ili klasičan jogurt) kojemu se dodaju različiti preljevi i dodatci poput pahuljica, žitarica, keksa, bombončića i razni drugih dodataka. 

frozen joghurtsmrznutijogurt

SLASTICE

restaurantdugme
pizzerijadugme
kafićislastičarnadugme

REZERVIRAJTE SOBU

NARUČITE DOSTAVU

UNAJMITE DVORANU

OSIGURAJTE STOL

ODABERITE CATERING 

035/405-555

dvoranearial

cateringarial

dostavaarial