GRUPALOTOSHEADER

POVIJEST, OBJEKT I USLUGE

Objekt Lotos izgrađen je pred kraj 19. stoljeća, a kao ugostiteljski objekt i prenoćište prenamijenjen  je 2004. godine po propisima  Ministarstva kulture s ciljem da gostima ponudi nešto novo. Lotos je dio obiteljske tradicije  kroz dvije generacije koje su uložile puno ljubavi i truda u  ovaj posao dajući svakom gostu posebnu pažnju.

Objekt Lotos smješten je u užem centru Slavonskog Broda, na adresi Trg Ivane Brlić Mažuranić 10, odmah pokraj povijesne kuće Ivane Brlić Mažuranić (hrvatske književnice koja je u Hrvatskoj i svijetu priznata kao jedna od najznačajnijih spisateljica za djecu).

Objekt Lotos uvelike je poseban zbog toga što pruža cjelovitu ugostiteljsku ponudu. Osim prenoćišta i restorana u svojoj ponudi imamo još pizzeriu, pivnicu, slastičarnicu i caffe bar. Svaki od ovih segmenata namijenjen je upravo za Vas goste, osvajajući Vas svojim ugodnim i toplim interijerom kao i veselim i srdačnim osobljem koje uvijek  tu za Vas.

Vizija

Postati vodeća ugostiteljska tvrtka u Slavonskom Brodu pružajući vrhunske proizvode i usluge po razumnim cijenama svakome gostu svaki put.

Misija

Naši gosti su naš prioritet i pružit ćemo im kvalitetan ugostiteljski doživljaj koji je neusporediv. Prepoznajemo važnost naših djelatnika u postizanju naše svrhe i stvaramo pozitivnu radnu okolinu koja potiče njihovu kreativnost, predanost i trud. Težimo biti izvrsni u našim poslovnim aktivnostima na pošten i etičan način uz adekvatnu razmjenu za naš trud, ulaganje i investiranje.

Vrijednosti

Mi smo profesionalna i prilagodljiva tvrtka koja sa strašću i trudom potiče inovativnost i predanost djelatnostima kojima se bavimo. Naša organizacija zalaže se za zadržavanje i razvoj svojih djelatnika kao temelj u stvaranju dugoročnih odnosa s našim gostima, stvarajući uzajamno poštovanje. Naši srdačni djelatnici su motivirani nadmašiti očekivanja gosta prilikom pružanja kvalitetne usluge poštivajući tradiciju i čovjekovu potrebu za prepuštanjem životnim radostima.